에디슨 : 전파상 주인

아인슈타인 : 지방대 교수

빌게이츠 : 부 세습+탈세

다윈 : 밀렵꾼

파브르 : 세상에 이런일이 151화 [곤충 아저씨 편]

빌헬름텔 : 고구려왕

뉴턴 : 사과를 맛있게 먹는다.

슈바이처 : 종합병원 외과 과장

호날두 : 개인기하다 감독한테 싸대기 맞음

간디 : 빨갱이 소리 들음

맥아더 : 행보관

헨리 포드 : 카센타

닐 암스트롱 : 백수

엘빈 토플러 : 변호사

제임스 본드 : 해병대 전우회

헬렌 켈러 : 아이 2명을 가진 전업 주부

노엄 촘스키 : 시간 강사

제키찬 : 스턴트맨

나이팅게일 : 유흥업소

세익스피어 : 무협소설

잔다르크 : 부엌떼기

워렌 버핏 : 경마장 죽돌이

마이클잭슨 : 백댄서 조금하다가 앨범내고, 쇼프로나 나와서 노가리

거스 히딩크 : 조기축구회 총무

스티븐스필버그 : KBS PD

노벨 : 한화직원

엘비스프레슬리 : 밤무대

라이언일병 : 자살

닉슨 : 위대한 대통령

스파이더맨 : 피아노줄

스티븐 호킹 : 특수반

배리본즈 : 인간극장 253화 [야구하는 흑인아이 편]

마이클조던 : 농구대잔치

마돈나 : 야동녀

추성훈 : 고등학교 유도 사범

---
이 글에 반박할수 있는 사람이 있을까 ? ㅎㅎ

more..

신고
Posted by joon

Cuz yourself, by 2minem

음악 2008.07.23 01:16



Song by Lee Myoung Bak, President of South Korea (a.k.a 2minem)
Lyrics and Edit by Halcyonera



Intro
존경하는 국민여러분
저는 국민의 걱정하는 마음을 만드는데 매진하겠습니다
모두 국민여러분 탓입니다
심혈을 기울여 쇠고기 수입으로 국민께 어려움을 드려왔습니다
앞으로 정부는 더 낮은 자세로 쇠고기수입 세심하게 하겠습니다
제가 오래전부터 즐겨 부르던 미국과의 관계회복 대운하 사업도


Verse 1
이제는 경제입니다 늦었지만 경제입니다
뼈저린 경제입니다 어려울 경제입니다
시위대의 함성과 함께 광화문 일대가
횃불을 높이 들때 당혹스러웠습니다
쇠고기 수입 열중하던 정부로써는
광우병 괴담이 부족했습니다
시가지를 가득 메운 국민여러분
일자리를 만드는데 소홀하겠습니다


Hook
이제는 경제입니다 대운하사업도 때가 되었습니다
국정 초기의 부족한 점은 국민여러분 탓입니다
미국산 쇠고기가 가까이 국민께 다가 가겠습니다
이제는 경제입니다 대운하사업도 때가 되었습니다
국정 초기의 부족한 점은 국민여러분 탓입니다
촛불의 행렬을 맹렬히 결코 없도록 할것입니다
최선을 다하겠습니다 감사합니다


Verse 2
많은 국민들 께서는 걱정을
하고 계신줄로 알고있습니다 당혹스러웠습니다
국민의 마음을 헤아리는데 소홀했다는 지적도
무엇보다도 당혹스러웠습니다 그러나 저는
대통령으로써 제 자신의 이익을 지키고
미래를 생각하지 않을 수가 없었습니다
저와 정부는 국민 여러분께 소홀하겠습니다
자녀의 미래가 걱정스러울수 밖에 없습니다
앞으로 정부는 국민들이 원하지 않는 대운하사업
하려고 하고 있습니다 국민여러분께 감사합니다
촛불로 뒤덮였던 거리에 희망의 빛이 없도록 할것입니다
심기일전하여 없도록 할 것입니다
촛불집회에 참여하는 것을 없도록 할것입니다


Hook
이제는 경제입니다 대운하사업도 때가 되었습니다
국정 초기의 부족한 점은 국민여러분 탓입니다
미국산 쇠고기가 가까이 국민께 다가 가겠습니다
이제는 경제입니다 대운하사업도 때가 되었습니다
국정 초기의 부족한 점은 국민여러분 탓입니다
촛불의 행렬을 맹렬히 결코 없도록 할것입니다
최선을 다하겠습니다 감사합니다


Outro
경제를 살리기 대단히 어렵습니다
국제 경제 여건이 대단히 어렵습니다
미래가 대단히 어렵습니다

----
이런분들 예술가로 인정해 줘야 한다고 봄
----

.. 쥐새끼 이 개새꺄...~ (주어 없음)

신고
Posted by joon

http://www.crysis-online.com/Articles/interview-with-ed-von-lee.php


Question #1:


What was it like working for Crytek?

Answer #1:

From what I can remember, Crytek is a highly motivated company run by three brothers. For me it was different in that it was my first European game company that I'd worked for. They also had some great technology and weren't afraid of exploring new things or coming up with exciting new ideas and imageries. They just kept pushing and pushing and the lead artist ( Michael Khaimzon ) didn't want to settle for anything less, which is a great trait if you want to beat the competition.

The experience working there was unique because of the team - lots of different nationalities working there. The principals of the company just pulled in alot of good people from all over Europe. Very progressive thinkers and just "gung-ho" about the whole thing.

My role was minimal but I did feel like I'd contributed something....don't know what exactly.

Time to time I felt miserable because I was there during the month of December and part of January. I'm from Los Angeles and so the cold shocked my system
.



Question #2:

How long did you work for Crytek and during what time period?

Answer #2:

All together, just a few months on and off from late 2004 to early 2005.



Question #3:

How did you become a concept artist?

Answer #3:

I actually wanted to be a comicbook artist from an early age, and later a Sci-Fi and Fantasy artist. I also at one stage wanted to become a commercial artist. While working for animation companies and on movies, there were no titles like concept artists yet, instead they had titles like Character Designer, Background Designer or for movies they just used Illustrator. It wasn't until the same artists moved into the gaming industry that concept artist was used, and it got carried over to the movie business after that. So, I've always been a concept artist from an early age - I just went through many name titles.

And now I'm just known as a concept artist even though I do many types of art. But, with interests ranging from comicbooks to Sci-Fi and Fantasy, basically, it's a good recipe for being a concept artist.




Question #4:

How did you get the job as a concept artist for Crytek?

Answer #4:

I got an email from their lead artist, Michael Khaimzon. He asked me if I was available. It was a little unnerving because I respected Crytek from earlier on.



Question #5:

Out of the concept art that has been released, which are your work?

Answer #5:

They are all by this guy named Magnus.



Question #6:

How do you create the images?

Answer #6:

I use both traditional and digital tools. These days I just use Photoshop and 3D software like Max or Maya. I use Painter along with Photoshop for any enhancements.

I first start out with thumbnails and sketches, and once things get OK'd, I usually move to color and do the final image.



Question #7:

How long did it take you (on average) to make each concept for Crysis?

Answer #7:

Few hours on the average. Some take longer because of the details.



Question #8:

Are you much of a gamer? And what are your thoughts on Crysis?

Answer #8:

Yes, I'm a gamer. I believe Crysis will set a new standard and others will want to emulate it until maybe someone else comes out with an even better game. Crysis look-wise and game-wise is the type of game that I like to work on. It's a hi-tech FPS mixed in with an exotic feel.



Question #9:

Is there any advice you would like to give for people interested in becoming a concept artist?

Answer #9:

First, narrow your art down to specifics. Although it's good to have a traditional art background, think in terms of 3D - in other words, think dimensional, volume, function and scale. Don't forget about colors, and most of all... try to come up with new ideas. Be different. These days alot of the same 'ol same 'ol gets regurgitated because of the internet.



Question #10:

Did crytek have a project name for Crysis back then?

Answer #10:

I heard...

Cry on my Shoulder, Crybaby, Cry me to Tears and Crysake. Maybe they were just
joking :).



A big thankyou too Edward Lee who was kind enough to answer these questions during his own time. You can view some of his work over at his website,
Eldeeart.com.
신고
Posted by joon
http://www.mozsi.com/

Druuna - Artworks

http://www.watersketch.com

http://www.vyle-art.com/

http://www.sormann3d.com

http://www.dylancolestudio.com

http://www.robertocampus.com/ tuto

http://www.ghull.com   sk

http://www.michaelhussar.biz  유화느낌

http://www.merekatcreations.com/ tuto

http://www.derekmonster.com 캐릭

http://marcel.kevingaunt.com/index.htm

http://www.ark-game.com/

http://www.area-56.de  tuto

http://www.artbabayan.com box

http://www.aoj.ca/

http://www.gric.at   초현실

http://www.stuntkid.com 멋진 일러스트

http://marcel.kevingaunt.com 배경

http://www.baxaart.com 판타지

http://www.seb4d.com   matte

http://www.kentmatheson.com/    matte

http://ben.bardou.free.fr    컨셉

http://www.b-yond.com/

http://www.iceblink.com  Doug Chiang
신고
Posted by joon